menu

Buitenzonwering

Zonwering_sungear_1

Sungear levert en monteert een breed assortiment buitenzonwering door heel Nederland en België. In ons assortiment zitten oa:
-Veranda zonwering, zowel bovenlangs als onderdak.
-Terrasschermen in cassette en semi-cassette variant.
-Screens, zowel standaard als windvast.
-Markiezen en uitvalschermen.
-Rolluiken en garagedeuren.
-Alle soorten horren.
-Windschermen, vaste en meerdelig elektrisch bediend.

Rolluiken

Totaal comfort en isolatie.

De rolluiken van Sungear houden warmte buiten, verduisteren, reduceren geluid en in de winter isoleren ze ook nog eens extra tegen warmte verlies. Dit omdat de aluminium rolluiken van Sungear van binnen gevuld zijn met een hoogwaardig isolatieschuim. Wanneer het rolluik naar beneden is kunt u in veel gevallen zelfs uw raam nog wat open zetten voor enige ventilatie. Onze rolluiken zijn standaard te verkrijgen in een tal van kleuren zoals wit, crème, antraciet, staalblauw en robijn rood.

Binnen het Sungear Eco Best Deal programma biedt Sungear verschillende modellen aan. Vraag naar de interessante  prijzen.

neem contact op

Garagedeuren

Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garage deuren van Sungear zeker op waarde te schatten. Onze garage deuren zijn gemaakt van de aller beste materialen en zijn optimaal isolerend en uiterst comfortabel in de bediening. Verkrijgbaar is diverse paneelsoorten, glad of in structuur. Elektrisch bediend dmv een handzender of toch liever handmatig. Ook zijn onze deuren uitgerust met Politie Keurmerk sluitwerk.

neem contact op

Screens

Ideaal filter van zonlicht.

Screens zijn de ideale vorm van zonwering. Een van de eigenschappen van een screen is dat het doek de zonne energie filterd terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Zonne warmte en licht worden gereflecteerd waardoor de temperatuur binnen daalt. Ook zijn screens bijzonder effectief bij laag staande zon. Kiest u voor de windvaste rits screen of toch liever voor de standaard variant.

Binnen het Sungear Eco Best Deal programma biedt Sungear 2 standaard modellen aan. Vraag naar de interessante prijzen.

neem contact op

Terrasschermen

Fraai en doeltreffend. Dat zijn de de terrasschermen van Sungear. We leveren onze terrasschermen op maat of in standaard maten. De standaard maten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen van 3 tot 6 mtr breed en zijn verrassend voordelig. Altijd geleverd in een aantal standaard kast kleuren zoals wit, antraciet, blank of crème  en met een ruime keuze doeken. Terrassen en verhardingen transformeren in heerlijke zit plaatsen met de terrasschermen van Sungear.

Binnen het Sungear Eco Best Deal programma biedt Sungear 3 standaard modellen aan. Vraag naar de interessante mogelijkheden en prijzen. Uiteraard bieden wij u de keuze uit cassette en semi cassette modellen.

neem contact op

Uitvalschermen

Sublieme bescherming tegen het felle zonlicht.

Uitval schermen geven een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buiten temperaturen. Ze zijn geschikt voor elk type raam in een woning waar een doorloop onder het scherm niet nodig is. Uitvalschermen zijn er in legio uitvoeringen en bedieningsmogelijkheden. Houdt u van gemak, dan kiest u bij uitvalschermen voor een elektrische bediening.

neem contact op

Markiezen

Onwaarschijnkijk veel karakter.

De karaktervolle markies is het meest gewaardeerde product uit ons assortiment. De uitstraling, de functionaliteit en zijn klassieke karakter maken de markies tot een prachtig zonwerings product. Perfect toepasbaar aan boerderijen en klassieke bouw maar wat denkt u van de plaatsing inclusief bedrukking als reclame voor uw bedrijf.

neem contact op

Veranda zonwering buiten

Een uiterst doeltreffende zonwering. Tropische temperaturen in uw veranda behoren tot het verleden. Alles in harmonie met uw veranda. Robuust en elegant. U bepaalt zelf de warmte en de licht inval.

neem contact op

Veranda zonwering binnen

Een uiterst doeltreffende zonwering. Tropische temperaturen in uw veranda behoren tot het verleden.
Alles in harmonie met uw veranda. Slanke omkasting en elegant. U bepaalt zelf de warmte en de licht inval en houdt uw doek vrij van vuil en vocht.

neem contact op

Horren

Ongestoord genieten van de frisse lucht.

De horren collectie van Sungear wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u bent verzekerd van jarenlange bescherming tegen insecten. Tevens is er keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren. We leveren een totaal assortiment bestaande uit oa rolhorren, plissé deuren, raam plissés, inzet & voorzet horren.

neem contact op

Waarom zou ik mijn zonwering aanschaffen bij Sungear?
Er zijn meerdere redenen die het aantrekkelijk maken om juist bij Sungear uw zonwering aan te schaffen.

-Wij leveren onze producten gratis bij u aan huis in Nederland en België.
-Onze eigen montage dienst.
-In onze showroom zijn veel modellen en opties op groot formaat gepresenteerd.
-Door de ruime keuze altijd een model wat past bij uw wensen, van standaard maten tot maatwerk.
-Standaard 5 jaar garantie op alle producten en diensten.

Van welke materialen zijn de zonweringen gemaakt?
Sungear levert zonweringen welke gemaakt zijn van duurzame materialen. De omkasting is gemaakt van de beste aluminium profielen welke op kleur worden ge-poedercoat. Dit elektrostatisch proces garandeert een jarenlange levensduur.
Alle doek varianten, welke in tal van kleuren verkrijgbaar zijn, leveren we van gerenommeerde merken als Dickson, Swela en Alluma.