menu

Wie zijn wij

Sungear is een dynamisch en uiterst professioneel bedrijf wat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de verkoop en montage terrasoverkappingen, glaswanden en zonwerings producten. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij dus een meer dan ervaren partner.

Wij zijn Exclusive Dealer van oa VERASUN. Verasun is een Nederlandse groothandel in terrasoverkappingen, glaswanden en zonwering. Door de intensieve samenwerking met oa onze leveranciers bieden wij u altijd een perfect product met 5 jaar garantie. Ook op de installatiewerken.

Met veel passie en toewijding leveren en monteren we landelijk een prachtige lijn terras overkappingen met alle mogelijke accessoires. Doordat ons bedrijf gevestigd is in Eindhoven leveren en monteren we ook in Duitsland en België.

Voor iedere woonsituatie is er een model beschikbaar. Gemonteerd als gevel model maar ook vrijstaand wanneer uw gevel niet aan de benodigde eisen voldoet.
Aluminium overkappingen met polycarbonaat dakplaten of glas, maar ook de (vrijstaande) kantelbare lamellen daken en overkappingen van textiel en hout.

Glas schuifwanden in standaard maten of speciaal op maat gemaakt en alle soorten zonwering, rolluiken en horren. Door ons brede assortiment en dienstverlening zijn wij in staat om producten te leveren in iedere klasse. Kiest u ervoor om zelf te monteren of laat u het liever doen?

Onze missie:
Onze doelstelling is om u met een glimlach te voorzien van het juiste advies en de beste voorlichting.
Bij ons vindt u alles onder een dak om uw wensen tot in de puntjes te verzorgen. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent, pas dan is onze missie geslaagd!

Graag tot ziens bij Sungear, dan halen we samen het MAXIMALE uit uw TUIN!